Locatie

Korte Zuwe 2, Werkhoven

openingstijden

Ma - Vr: 9:00 to 17.00

Het kopen van een woning

In 3 stappen de aankoop van uw woning verzorgen

01. Een goed gesprek

 

Bent u op zoek naar uw droomhuis of heeft u deze gevonden bij een andere makelaar? U kunt in beide situaties terecht bij Makelaar Beverweert & Krommerijnstreek. Onze ervaren makelaars bieden professionele begeleiding en kunnen u zo goed mogelijk adviseren tijdens uw zoektocht naar de juiste woning. We bespreken uw wensen, bekijken uw mogelijkheden en vullen deze desgewenst aan. Als de klik er is die past bij de manier van werken bij u, dan gaan we verder voor u aan de slag.
 

02. Aan de slag als aankoopmakelaar

 

Als u Makelaar Beverweert & Krommerijnstreek inschakelt als aankoopmakelaar en wij gaan samenwerken, dan gaan wij samen met u, uw droomhuis zoeken. Wanneer u uw droomhuis bijvoorbeeld al hebt gevonden bij een collega-makelaar, dan zullen wij u professioneel begeleiden bij de bezichtigingen, onderhandelingen, inspectie en de aankoop.
 

Zoekopdracht

Heeft u plannen om te verhuizen, maar heeft u niet zoveel tijd om Funda en andere woningwebsites nauwkeurig in de gaten te houden? Leg dan een zoekopdracht bij ons neer en wij gaan aan de slag om uw ideale woning te vinden. Het voordeel van een zoekopdracht neerleggen bij ons is dat u wordt toegevoegd aan ons zoekersbestand. Hierdoor bent u als eerste op de hoogte van het actuele aanbod woningen nog voordat deze op Funda te zien zijn voor het reguliere publiek.

 

3. Gefeliciteerd

 

Het is gelukt! Je hebt uw droomhuis gevonden! De woning is bouwkundig in orde, we hebben het papierwerk is geregeld, de financiering is rond, we hebben de eindinspectie uitgevoerd en we zijn onderweg naar de notaris! Spannend! Het is bijna zover. Handtekening zetten, sleutel in ontvangst nemen en genieten… U hebt een woning gekocht! Van harte!


Wilt meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Terugbelverzoek

    We komen graag met u in contact